Regeldaad | Over mij
17476
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Over mij

Je bent een vrouw met een missie.

Je wilt jouw bedrijf online laten groeien, zodat jij meer mensen kunt helpen met jouw unieke talent.

 

Maar ontbreekt het je aan tijd en kennis?

 

Dan ben je hier op de juiste plaats, want ik kan je helpen!

Profielfoto Ineke Kremers

Ik ben Ineke Kremers en ik werk als virtueel assistent.

Ik ontzorg jou als vrouwelijke ondernemer op online gebied, zodat jij met rust en ruimte jouw bedrijf kan laten groeien.

 

Ik geloof dat online werken de toekomst heeft en dat het een goede manier is om meer mensen te kunnen helpen en zo een impact te hebben op de wereld.

De afgelopen jaren werkte ik als commercieel medewerker bij een groot vervoersbedrijf en ik voelde al langer dat er meer moest zijn in het leven dan dat. Ik verlangde naar vrijheid; niet meer van 9-to-5 werken, mijn talenten optimaal kunnen benutten, ik wilde iets doen wat bij mij paste, wat ik goed kan en wat ik leuk vind.

 

In juli 2015 nam ik afscheid van mijn baan en lag mijn pad helemaal open. Ik ontdekte de wereld van virtueel werken en hoe goed dat bij mij paste. Alles wat voor mij belangrijk is, afwisseling in werkzaamheden / projectmatig werken, creativiteit, creëren en vormgeven,  adviseren / meedenken / samen iets bereiken en organiseren, vond ik in het beroep van virtueel assistent.

 

Dat betekende ook starten als ondernemer. Een super spannende stap, maar wel iets wat ik altijd graag wilde doen. Het geeft mij namelijk de vrijheid die ik zoek. Vrijheid om te werken waar en hoe ik wil. Vrijheid om naast mijn bedrijf nog andere dingen te doen die ik leuk vind. Vrijheid om mij te (blijven) ontwikkelen en groeien als persoon en ondernemer.

 

En daarom zet ik nu mijn kwaliteiten in om jou en andere vrouwelijke ondernemers diezelfde vrijheid te geven. Dat is mijn bijdrage om de wereld een stukje fijner te maken.

 

Om jouw bedrijf naar een hoger doel te brengen investeer ik continue in mijzelf door het volgen van opleidingen. Zo volgde ik de opleiding Virtueel Succes van Academie voor Virtueel Assistenten en leerde ik hoe ik online trainingen maak bij Francis Keek.

 

Voel je nu: Ja, met jou wil ik samenwerken. Neem dan contact met mij op.

Leuke weetjes over mij:

Sterrenbeeld: Maagd

Guilty pleasures: ❤️In de auto schaamteloos meezingen met de radio ❤️ Tony Chocolonely Caramel Zeezout ❤️ Vind te veel dingen leuk ❤️ TLC kijken

In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij; ik speel toneel, ik trouw mensen als trouwambtenaar en ik ontspan bij mijn wekelijkse yogales

 

Daarnaast reis ik graag de wereld over samen met mijn vriend Rob en mijn bedrijf gaat met mij mee.

 

Weten wat anderen over mij zeggen?

Lees het hier.

 

Nog steeds nieuwsgierig?

Bezoek me op Facebook of LinkedIn