Regeldaad | Ervaringen
17470
page-template-default,page,page-id-17470,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ervaringen

Wat anderen over mij zeggen:

Nicole van Zetten – bureau2join.nl

 

“Het is een feestje om met Ineke samen te werken. Al meer dan 3 jaar is Ineke mijn steun en toeverlaat als het gaat om vraagstukken rondom Autorespond, Active Campaign, het inrichten van online leeromgevingen en het beheer van websites van onze klanten. Ineke geeft haar eerlijke mening, is flexibel, denkt mee en is technisch sterk. Weet zij iets niet dan zoekt ze het uit. Zoek je een technisch wonder die pro-actief werkt en denkt dan raad ik Ineke van harte aan.”

Elske Kolkman – fiederelske.nl

 

“Ik ben ontzettend blij met alle werkzaamheden die Ineke voor me uit handen neemt. Bij een steeds groter groeiend bedrijf kreeg ik de behoefte om dingen uit handen te geven. Dit vond ik tegelijkertijd ook lastig omdat ik wilde dat het goed gebeurde op een manier die bij mij past. Ineke is flexibel, professioneel, behulpzaam, terzake kundig en sluit perfect aan bij wie ik ben en wat ik wil. Ze weet de vertaalslag te maken en neemt veel randzaken uit handen, zodat ik me nog beter kan focussen op de inhoud van mijn vak als eerste Meisjescoach van Nederland.”

Anke Verbruggen – ankeverbruggen.nl

 

“Ik heb een half jaar intensief mogen samenwerken met Ineke toen zij een coachtraject volgde bij mij. Ineke is zo iemand die het heel vanzelfsprekend vindt om voor je klaar te staan, om jou te ontzorgen, met je mee te denken, of die extra stap voor je te zetten. Ze vindt het zo vanzelfsprekend dat ze zelf vaak niet doorheeft hoe goed ze eigenlijk is.

Bij de start van ons traject was Ineke net begonnen als VA, maar al snel kwamen de eerste klanten. Dus ging onze coaching niet persé over het vinden van klanten, maar over het runnen van een succesvol bedrijf. Ik heb enorm veel bewondering voor haar als persoon en als ondernemer. Ik heb zelden iemand zo snel zien groeien.

De ervaring die ze opdoet in haar eigen bedrijf zet ze ook weer in voor haar klanten. Met haar enorme verantwoordelijkheidsgevoel neemt ze jou en je bedrijf zeer serieus. Daarnaast is ze ook nog eens heel lief en een leuke vrouw om mee samen te werken.

Ineke zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. En dat is ook het type klant dat ik haar gun: ondernemers met het hart op de juiste plaats en van daaruit verschil willen maken in de wereld. Als jij je daarin herkent weet ik zeker dat jullie een topmatch zijn. En dat Ineke jou kan helpen je ambities met jouw bedrijf waar te maken.”

Ans Hoogland – Online training Mindful en Relaxed Leven

 

Ik ben super blij dat ik gekozen heb om de technische inrichting van de online training en salespage uit te besteden. Het heeft me zoveel rust gegeven, waardoor ik meer creatieve ruimte voelde voor de ontwikkeling van Mindful en Relaxed Leven.

Ik vond je heel enthousiast en leergierig.  Ik ben heel blij hoe je hebt meegedacht met het werkboek, waardoor het én goed uit ziet, en voor mij heel makkelijk bewerkbaar is.

Je instructiefilmpjes zijn super handig, waardoor ik heel makkelijk de lessen in de leeromgeving kan vullen.

Ik vond het heel attent van dat je op de startdag Francis als achtervang had geregeld, omdat jij er zelf niet was die dag. Gelukkig ging alles goed.

Daniëlle Branje – Start Succesvol

Over mijn werkwijze: stipt, ondersteunend, vooruit kijken

Over mij: toegankelijk, vriendelijk, begripvol, nuchter

 

Door met Ineke te gaan samenwerken heb ik het vertrouwen gekregen dat het heel erg prettig is om met een VA aan de slag te gaan en dat ik durf en kan uitbesteden. Een van de belangrijkste meerwaarde voor mij is dat Ineke mij heel goed hebt geholpen om dingen meer te structureren en organiseren.
Mijn favoriete moment uit onze samenwerking was toen ik vastliep en Ineke dat doorhad en mij voorstelde om een strategiesessie te organiseren. Dat was echt een opluchting! Ik wilde gaan schuiven met Start Succesvol en Ineke hielp mij om daar weer op te focussen.

Astrid Peters – Zijn wie je worden wilt

Het was erg fijn om een virtueel assistent te hebben die mijn e-book een mooi jasje heeft gegeven. Ineke denkt goed mee om een ontwerp te creëren dat bij mijn stijl past. Met origineel beeldmateriaal heeft ze van mijn e-book een ‘plaatje’ gemaakt.